Firelovers.sk – nový žonglérsky e-shop na Slovensku!

Radostne Vám oznamujeme úžasné novinky!

Pred časom sme sľúbili rozširovanie nedostatočného slovenského žonglérskeho trhu. Spolu s českým obchodom Firelovers.com sme sa rozhodli spustiť nový e-shop – Firelovers.sk, v ktorom si môžete nakúpiť Vaše milované hračky.

Firelovers.sk oficiálne otvára svoj slovenský e-shop. Postupne dolaďujeme stránku a pridávame nádherný sortiment. Objednávať si môžete prakticky akýkoľvek tovar, ktorý máme u nás, či na Firelovers.com. Garancia najnižšej ceny a najširší sortiment na Slovensku je zárukou Vašej spokojnosti.

Tešíme sa, že môžeme aj týmto spôsobom prispieť k rozvoju modernej žonglérskej kultúry a ponúknuť Vám tak nikdy nekončiacu voľnočasovú aktivitu. Žonglovanie má tiež vynikajúce zdravotné účinky – od fyzického pohybu a zlepšenia motoriky, cez antistresové účinky, až po rozvoj priestorového videnia a kreativity. Okrem toho, žonglovať sa môže naučiť každý, bez rozdielu veku. Radi Vám poradíme, čo je vhodné pre Vaše dieťa, kamarátov, či partnerov. Náš sortiment prinesieme a predvedieme aj na Vašich akciách a poradíme Vám ako na to.

Pridaním odkazu Firelovers.sk na Vaše stránky máte možnosť získať zľavy na všetok tovar! Podporte nás a my sa Vám radi odvďačíme.

Dajte voľnému času zmysel!

  • Twitter
  • Email
  • Blogger
  • RSS
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Čo to o Mižu

NINDŽA
Tento príspevok bol zaslaný do Všeobecné, Všetky a tagovaný , , , , . Spraviť záložku permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>